Information

Regasesti mai jos informatiile generale despre platforma noastra. Daca esti un organizator de evenimente, aici vei gasi toate detaliile necesare pentru crearea unui nou eveniment.

0+ Ani
experienta

Noi suntem NFT Tickets

O idee transformata intr-un proiect complex. Ne place sa mergem la evenimentele preferate dar e complicat sa ne achizitionam biletele, sa le urmarim, sa depindem de curieri, pentru a ne fi livrate in timp util. Cum ar fi sa-ti poti cumpara usor si avantajos accesul si sa-l primesti instant in portofelul tau ca NFT? Direct pe telefonul mobil. Accces instant la eveniment.

Ne dorim sa facem platile cu criptomonede usoare si convenabile. In plus, bauturile sau mancarea pot fi, de asemenea, platite cu criptomonede. Vrem sa facem pasi importanti pentru a face piata biletelor mai adaptata la vremurile curente si la cele mai noi tehnologii. Vino alaturi de noi in aceasta calatorie.

NFT Tickets

Cum functioneaza?

Platforma noastra ofera o interfata intuitiva pentru crearea, gestionarea si tranzacționarea biletelor NFT. Gasesti caracteristici precum gestionarea contului, crearea si gestionarea NFT-urilor si un magazin online pentru cumpararea si vanzarea biletelor NFT.

Autentificare

Acces facil in blockchain prin intermediul adresei tale de email sau contul de social media preferat. Dupa autentificare, codul tau QR va fi "racheta" calatoriei tale.

Cumpara NFT

Din cateva clickuri, poti achizitiona NFT-ul dorit de oriunde din lume folosit orice moneda sau criptomoneda.

Mergi la concert

Mai tii minte racheta? Cu ajutorul codului tau QR, iti asiguri accesul, cumperi bauturi sau mancare sau poti efectua diverse plati.

Echipa noastra

Un lemn poate crea un foc mic care sa te incalzească, iar daca mai adaugam cateva bucati obtinem un foc urias care sa incalzeasca tot cercul tau de prieteni. Este inutil sa spunem ca individualitatea conteaza, dar munca in echipa face minuni.

Ovidiu
Fondator si CEO
Markus
Dezvoltator Principal
Anca
Marketing
Mina
Relatii clienti

Esti organizator de evenimente?

Va oferim un serviciu complet la preturi si conditii competitive. Te conectezi in zona destinata organizatorilor si poti incepe chiar acum sa vinzi bilete NFT, trecand in mediul digital cu ajutorul celor mai noi tehnologii.

In panoul de control al contului organizatorului sunt prezentate detalii in timp real despre evenimentele acestuia, inclusiv numarul de vizitatori ai paginii, situatia vanzarilor pentru biletele NFT - numarul si valorile incasate, precum si eventualele bilete sau invitatii gratuite. In plus, organizatorul are acces la o sectiune de plata în care poate vedea starea actuala a vanzarilor totale de bilete NFT, vanzarile totale prin sistemul de plata fara numerar, taxele si comisioanele de plata si un buton pentru a solicita incasarile existente. Indiferent de suma, organizatorul isi poate primi instant vanzarile prin nfttickets.ro

In zona dedicata organizatorilor de evenimente, managerii vor gasi un formular cuprinzător cu 3 sectiuni, pentru crearea unui nou eveniment. Este important de retinut ca parte din aceste functii sunt disponibile pe baza planului de abonament ales de organizator. Platforma nfttickets.ro are trei niveluri de functionalitate.

Prima sectiune este dedicata datelor generale ale evenimntului, cum ar fi data, ora, orasul, locatia, numelei biletului NFT sau numele colectiei de bilete NFT.

Sectiunea doi, este dedicata fisierelor media, aferente evenimentului: poza evenimentului in lista de evenimente, poza de antet sau imaginea biletului NFT in blockchain.

Ultima sectiune este dedicata prețurilor si categoriilor de bilete, metodelor de plata (cripto si/sau card de credit), reduceri cripto, reduceri early bird, numar de bilete permis pentru fiecare cumparator unic, stabilire Royalty fee (% redeventa), data si ora inceperii vanzarilor de bilete, inserarea Facebook Pixel si ID-ul Google Analytics, incarcarea unor termeni si conditii specifice pentru eveniment sau aprobare (whitelist) a colectiilor externe NFT pentru fiecare categorie de bilete NFT.

O altă zona importanta din contul organizatorului este cea dedicata echipei implicate în eveniment. Aici, organizatorul alege membrii echipei pentru fiecare eveniment si le atribuie sarcini specifice, cum ar fi verificare acces, casierii sau personal de securitate. Odata adaugati colaboratorii, acestia vor vedea un nou meniu in contul lor de pe platforma nfttickets.ro cu sarcina atribuita de organizator.

Creare eveniment

In zona dedicata organizatorilor, poti crea si publica evenimente noi foarte usor si rapid.

Evenimentul tau

Beneficiaza de reteaua utilizatorilor ce vor sa achizitioneze NFT-uri.

Analize

Ai acces la statistici detaliate si iti poti modifica din mers strategiile de vanzari.

Marketing digital

Nu rata trendurile tehnologice. Depaseste-ti concurenta si ramai in top.

Social Media Marketing

Beneficiaza de prezenta noastra pe cele mai cunoscute retele de socializare. Zero costuri sau obligatii.

Cuponuri si reduceri

Incepand cu vanzari limitate in avans pana la reduceri pentru pentru platile cu criptomonede, ai acces la toate optiunile pentru a stabili strategia perfecta evenimentului tau.

Display Devices

Esti pregatit sa publici primul tau eveniment?

Foarte simplu! Conecteaza-te in zona de organizatori, concepe noul eveniment si incepe vanzarile chiar acum. E mai mult decat simplu.

Ai intrebari suplimentare?

Intrebari frecvente

Toate intrebarile si raspunsurile aferente intr-un singur loc. Daca ai o nelamurire, contacteaza-ne numaidecat. Echipa noastra este 24/7 disponibila pentru tine.

NFT deriva din "token nefungibil". Nefungibil inseamna ca ceva este unic si nu poate fi înlocuit. Prin urmare, este un bilet pentru un eveniment care funcționeaza descentralizat, asemenea unei criptomonede. Oricine poate transfera aceste bilete intre diferite portofele si chiar sa le cumpere sau sa le vanda descentralizat.

Pe site-ul nostru vei gasi diverse evenimente pentru care suntem autorizati să emitem bilete NFT. Plata biletelor poate fi efectuata cu cardul de credit sau cu criptomonede iar biletul achzitionat va fi livrat în portofelul electronic personal în cateva secunde.

Portofelul digital este creat automat atunci cand te înregistrezi pe site-ul nostru si poate fi utilizat nelimitat. La prima logare vei primi un fisier unic cu care vei putea accesa portofelul digital oricand si oriunde in cazul în care accesul la zona noastră de membrii este pierdut.

Platforma NFT Tickets se bazeaza pe arhitectura blockchain-ului MultiversX (fostul Elrond ), construit de la zero, cu o crestere a capacitatii de tranzacționare si a vitezei de executie a retelei de mii de ori. Cu un volum de tranzactionare zilnic de peste 30 de milioane de dolari, tokenul nativ al retelei numit EGLD, este una dintre criptomonedele de top la nivel mondial si este prezent pe toate cele mai importante platforme internaționale de tranzactionare.

Nu, platforma noastra functioneaza independent si nu necesita nici o investitie in criptomonede din partea utilizatorilor. Biletul cumparat va fi livrat in portofelul personal pe care-l poti accesa din zona noastra de membrii. Nu trebuie sa platesti nici o taxa pentru a primi biletul NFT.

Trebuie sa ai doar telefonul mobil la indemana. La intrare, se va verifica codul QR personal al contului de membru si biletul tau NFt va fi recunoscut automat. Cu codul tau QR, poti plati, de asemenea, bauturile sau mancarea la evenimentele selectate, simplu și ușor.

Fiind un bilet digital, tehnic nu este posibil sa se facă o rambursare pentru un bilet NFT. Totusi, poti vinde sau schimba usor si în siguranța biletul pe platforme specifice de NFT-uri descentralizate. Daca evenimentul este anulat, se va rambursa valoarea platita conform politicii de rambursare aferente evenimentului/organizatorului.