Contact

Pe aceasta pagina regasesti toate medodele de contact, pentru orice intrebare sau nelamurire.

Ai intrebari suplimentare?

Variante de contact

Pentru orice problema sau nelamurire, contacteaza-ne negresit, folosind metoda preferata de contact. Echipa noastra te va ajuta in orice posibil impas.

Chat instant

Foloseste chatul instant din dreapta ferestrei.

Social media

Contacteaza-ne pe conturile de social media. Primesti raspuns sau ajutor instant.

Zona de asistenta

Daca avem un volum ridicat la realtii clienti, lasa-ne te rog un mesaj si te vom contacta negresit.

Suport telefonic

Iti oferim inclusiv ajutor telefonic cu echipa noastra de relatii clienti.

Note de suport

Daca ne contactezi prin email, vei primi un numar de sesizare care va fi solutionat in cel mai scurt timp.

Intrebari frecvente

Pntru a intelege cum functioneaza platforma, citeste te rog sectiunea "Intrebari frecvente"

Urmareste-ne pe conturile de socializare. Poti sa ne contactezi direct si esti si la curent cu ultimele noutati.

Trimite o cerere de suport

Dupa trimiterea formularului, vei fi contactat in cel mai scurt timp.

Incepe gratuit

Creaza-ti un cont gratuit si gestionezi dintr-un singur cont plati, credite sau NFT-uri de acces la evenimentele preferate.

Ai intrebari suplimentare?

Intrebari frecvente

Toate intrebarile si raspunsurile aferente intr-un singur loc. Daca ai o nelamurire, contacteaza-ne numaidecat. Echipa noastra este 24/7 disponibila pentru tine.

NFT deriva din "token nefungibil". Nefungibil inseamna ca ceva este unic si nu poate fi înlocuit. Prin urmare, este un bilet pentru un eveniment care funcționeaza descentralizat, asemenea unei criptomonede. Oricine poate transfera aceste bilete intre diferite portofele si chiar sa le cumpere sau sa le vanda descentralizat.

Pe site-ul nostru vei gasi diverse evenimente pentru care suntem autorizati să emitem bilete NFT. Plata biletelor poate fi efectuata cu cardul de credit sau cu criptomonede iar biletul achzitionat va fi livrat în portofelul electronic personal în cateva secunde.

Portofelul digital este creat automat atunci cand te înregistrezi pe site-ul nostru si poate fi utilizat nelimitat. La prima logare vei primi un fisier unic cu care vei putea accesa portofelul digital oricand si oriunde in cazul în care accesul la zona noastră de membrii este pierdut.

Platforma NFT Tickets se bazeaza pe arhitectura blockchain-ului MultiversX (fostul Elrond ), construit de la zero, cu o crestere a capacitatii de tranzacționare si a vitezei de executie a retelei de mii de ori. Cu un volum de tranzactionare zilnic de peste 30 de milioane de dolari, tokenul nativ al retelei numit EGLD, este una dintre criptomonedele de top la nivel mondial si este prezent pe toate cele mai importante platforme internaționale de tranzactionare.

Nu, platforma noastra functioneaza independent si nu necesita nici o investitie in criptomonede din partea utilizatorilor. Biletul cumparat va fi livrat in portofelul personal pe care-l poti accesa din zona noastra de membrii. Nu trebuie sa platesti nici o taxa pentru a primi biletul NFT.

Trebuie sa ai doar telefonul mobil la indemana. La intrare, se va verifica codul QR personal al contului de membru si biletul tau NFt va fi recunoscut automat. Cu codul tau QR, poti plati, de asemenea, bauturile sau mancarea la evenimentele selectate, simplu și ușor.

Fiind un bilet digital, tehnic nu este posibil sa se facă o rambursare pentru un bilet NFT. Totusi, poti vinde sau schimba usor si în siguranța biletul pe platforme specifice de NFT-uri descentralizate. Daca evenimentul este anulat, se va rambursa valoarea platita conform politicii de rambursare aferente evenimentului/organizatorului.