Terms & Conditions

Data ultimei modificari: 10.02.2023

VA RUGAM SA CITITI ACEST DOCUMENT CU ATENTIE INAINTE DE A UTILIZA SERVICIILE NOASTRE.

Acceptarea Termenilor de Utilizare

1. Scurta descriere despre noi

Acest document publicat in format electronic la adresa: NFTTickets.ro impreuna cu toate celelalte documente la care face referire, reprezinta ceea ce vom denumi generic ”Termeni si conditii” sau ”Termenii”, adica normele de reglementare intre noi, cei care operam acest site si tine, in calitate de client, care decizi sa achizitionezi un bun sau sa vinzi un serviciu pe site-ul nostru.

1. 1.1 Cine suntem?

Mai jos regasesti datele noastre de identificare:

Denumire

NFT Solution Srl

Sediul social

Sura Mare, Primaverii 87, SIbiu

Cod unic de identificare

47522850

E-mail

mail@NFTTickets.ro

Pe langa titulatura juridica vom folosi denumirea brand-ului, ”NFTTICKETS.RO”. In tot acest document vom face referire la noi sub denumirea de ”NFTTICKETS.RO” sau ”noi”.

1. 1.2 Ce facem?

NFTTICKETS.RO este o platforma de ticketing in blockchain, care opereaza pe site-ul https://NFTTickets.ro (”Site-ul” sau ”Platforma”) prin intermediul careia punem in legatura creatorii/furnizorii/organizatorii de evenimente care vor sa vanda asemenea produse (”Vanzatori”), cu persoanele fizice sau juridice interesate sa le achizitioneze (”Cumparatorii”).

De asemenea, prin intermediul platformei vei mai gasi si alte produse si accesorii de vanzare, care apartin partenerilor nostri (”Partenerii”), cu care avem o relatie de colaborare.

Ca sa poti accesa platforma, trebuie sa accepti acesti Termeni & Conditii pe care ii vom detalia mai jos, in calitate de Vanzator, Cumparator, Partener sau Utilizator. In cazul in care nu vei accepta acesti Termeni, nu vom putea incheia un contract cu tine, adica nu vom putea sa iti livram produsele sau sa iti prestam serviciile pe care ni le soliciti.

1. 1.3 Cine esti tu?

Daca intri pe site, esti o persoana care cauta informatii despre ceea ce facem (si speram ca te vom convinge sa apelezi la serviciile noastre sau sa achizitionezi un produs de la noi), adica un ”Utilizator”.

In momentul in care vei plasa o comanda si noi vom incepe demersurile necesare pentru a o onora, vei deveni un Client, pentru ca vei intra intr-o relatie contractuala cu noi (prin intermediul unui contract care se incheie la distanta, adica prin mijloace electronice). In functie de serviciile pe care le vei alege, vei fi un Vanzator sau un Cumparator.

1.4. Definitii si alte aspecte

Pe parcursul acestui document, vei vedea ca anumiti termeni sunt scrisi cu majuscule (litera mare). Noi i-am definit si explicat punctual, dar daca vei intampina dificultati, vei putea reveni oricand la partea descriptiva a termenilor din document.

Daca nu am precizat in mod expres, singularul va include si pluralul, precum si genul masculin pe cel feminin.

Termen folositi. Explicatii

Termen folosit

Termen folosit Explicatii

Afiliati

Persoane din acelasi grup cu NFTTICKETS.RO

Client

Persoana fizica sau juridica care acceseaza NFTTICKETS.RO si devine Vanzator sau Cumparator

Comanda

Operatiunea prin care un Client doreste sa beneficieze de serviciile oferite de NFTTICKETS.RO, fie in calitate de Vanzator, fie in calitate de Cumparator

Comision

Suma retinuta de NFTTICKETS.RO pentru prestarea Serviciilor

Contract

Setul de reguli si bune practici care se incheie intre NFTTICKETS.RO si Client prin intermediul acceptarii acestor Termeni & Conditii

Cumparator

Persoana fizica sau juridica care, personal sau prin reprezentant, achizitioneaza unul sau mai multe Produse din cele puse la Vanzare de Vanzatori prin intermediul Site-ului

Oferta de Pret

Costurile implicite oferite clientilor la o prima accesare a serviciilor prestate de NFTTICKETS.RO

Oferta preferentiala de Pret

Costurile speciale oferite clientilor fideli, cu un istoric contractual

Oferta estimata de

Pret

Oferta initiala de pret, calculata in mod automat de Site prin intermediul unui calculator de pret, comunicata Vanzatorului, si care va putea fi ajustata de NFTTICKETS.RO ca urmare a Procesului

Utilizator Profesionist

Orice persoana fizica care actioneaza în capacitate comerciala sau profesionala sau orice persoana juridica care ofera bunuri sau servicii consumatorilor, prin intermediul Site-ului, în scopuri legate de activitatea sa comerciala, de afaceri sau profesionala.

Partener

Persoanele fizice sau juridice cu care NFTTICKETS.RO are incheiate contracte sau alte tipuri de intelegeri pentru livrarea anumitor bunuri sau servicii prin intermediul Site-ului

Organizator

Utilizatorul Profesionist care foloseste sau care intentioneaza sa foloseasca serviciile furnizate de NFT Tickets prin intermediul Site-ului

Pretul Vanzarii

Suma care va fi transferata Vanzatorului ca urmare a Vanzarii Produsului

Procesul

Setul de actiuni care sta la baza verificarii tehnice, operationale si estetice pentru Produse, anterior punerii la Vanzare prin Site

Produs

Produsele care pot fi puse la Vanzare pe Site pentru a fi Cumparate

Site sau Platforma

Domeniul de internet https://NFTTickets.ro, precum si toate subdomeniile acestuia si domeniile conexe

NFT

Non Fungible Token – token nefungibil

Blockchain

O baza de date distribuita care functioneaza ca un registru digital permanent si imutabil al tranzactiilor

Cod QR

Tip de cod bidimensional care poate fi scanat cu ajutorul unui smartphone sau al unei camere web pentru a accesa rapid informații digitale, cum ar fi bilete de acces, informații de contact, date de plati, etc

Fees. Service fees

Cashless Payments

System de plata fara numerare – credite NFT Tickets

Specificatii

Caracteristicile tehnice, operationale si estetice ale Produselor

Termeni si conditii

sau Termenii

Prezentul document, precum si orice alt document la care se face in mod direct sau indirect referire si care reglementeaza relatia dintre noi.

Vanzare

Operatiunea prin care un Produs este achizitionat de Cumparator

Vanzator

Persoana juridica care listeaza spre vanzare un Produs din cele acceptate de Site, pentru a fi achizitionat de Cumparator

2. Politica NFTTICKETS.RO. Caracteristici principale.

Foarte important: trebuie sa avem cu totii o atitudine corecta si sa nu folosim Site-ul in moduri care contravin legii sau bunelor moravuri. Daca suspectam ca intentia ta nu este aceea de a cauta informatii despre Produse sau de a le achizitiona, ne rezervam dreptul sa nu iti permitem sa plasezi o Comanda sau chiar sa iti limitam accesul la Site. Comanda pe care o plasezi pe Site se va considera acceptata doar in momentul in care iti vom confirma acest lucru.

2.1. Accesul la Platforma in vederea efectuarii unei Comenzi este permis oricarui potential Client care actioneaza cu un scop legitim si care are intentia de a achizitiona unul sau mai multe Produse, cu respectarea acestor termeni si conditii.

2.2. Prin Client intelegem orice persoana fizica sau juridica

2.3. Este strict interzisa utilizarea abuziva a Platformei. Reprezinta utilizare abuziva orice fel de utilizare a Platformei intr-un mod care contravine practicilor comerciale corecte, a legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care ar fi de natura sa ne prejudicieze in orice fel atat pe noi cat si pe Afiliatii/Partenerii nostri (prin ”Afiliati” intelegem persoane din acelasi grup din care facem si noi parte, iar prin ”Partener ” persoanele cu care avem o relatie de colaborare).

2.4. Ne rezervam dreptul de a-ti refuza accesul la o parte sau la toate functiile Platformei si de a restrictiona procesarea si/sau livrarea unei Comenzi daca, in opinia noastra rezonabila, exista suspiciuni de frauda sau daca intervine un comportament reprobabil ce ar putea prejudicia interesele noastre sau ale Partenerilor Platformei. De asemenea , este strict interzisa utilizarea in mod abuziv a Platformei.

2.5. Prin utilizarea Platformei si, dupa caz, inregistrarea unei Comenzi, accepti si esti de acord cu forma de comunicare la distanta ( e.g. , telefonic sau e-mail) prin care ne derulam operatiunile.

2.6. Toate informatiile folosite pentru descrierea Produselor (inclusiv, dar fara a se limita la, imagini statice ori dinamice, text descriptiv, prezentari grafice ori video) nu impun nicio obligatie din partea noastra, acestea avand exclusiv rol de prezentare si informare. Vom depune toate diligentele rezonabile pentru a asigura corectitudinea informatiilor cu privire la preturi, Produse si Specificatiile acestora prezentate pe Platforma.

2.7. Daca preturile sau orice alte detalii in legatura cu Specificatiile Produselor au fost afisate eronat pe Platforma din varii motive, si ai plasat o Comanda, te vom informa prin e-mail sau printr-o alta modalitate de comunicare agreata, in cel mai scurt timp in legatura cu o astfel de eroare.

2.8. Vom publica pe Platforma informatii despre Produsele si/sau promotiile pe care le avem, atat ale noastre, cat si ale Afiliatilor/Partenerilor nostri, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil. Te rugam sa ai in vedere ca vor putea exista situatii in care nu vom putea afisa stocul sau nu vom reusi sa actualizam datele in timp real, dar vei fi informat despre toate aceste detalii inainte de confirmarea comenzii, dandu-ti posibilitatea de a decide daca esti de acord sau nu cu noile conditii si implicit cu finalizarea comenzii.

2.9. Produsele care fac obiectul vanzarii in cadrul unei promotii sau campanii de orice tip se vor supune termenilor si conditiilor aplicabile respectivei campanii sau promotii, pe care ti le vom aduce la cunostinta.

2.10. Orice promotii prezentate pe Platforma sunt valabile pe durata mentionata. In cazul in care nu este indicata o durata pentru desfasurarea promotiilor, acestea vor fi valabile in limitele stocurilor disponibile.

2.11. Notificarea primita prin e-mail de tine dupa efectuarea Comenzii cu privire la procesarea acesteia are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii de catre noi. Comanda se considera acceptata cel mai tarziu odata cu livrarea, respectiv furnizarea, Produselor comandate de tine. In cazul in care ai facut deja Plata pentru respectiva Comanda si nu o vom accepta, iti vom returna sumele transferate.

2.12. Pentru motive justificate (inclusiv, dar fara a se limita la, lipsa din stoc a unor Produse), ne rezervam dreptul de a modifica tipul ori cantitatea Produselor din Comanda. Intr-o astfel de situatie, te vom instiinta imediat cu privire la modificarea intervenita, iar tu vei putea sa accepti sau sa refuzi modificarea Comenzii. In cazul in care refuzi, Comanda se considera anulata, iar partile vor fi repuse in situatia anterioara emiterii Comenzii (inclusiv prin rambursarea de catre noi a oricaror sume incasate, daca este cazul) si fara sa avem vreo raspundere fata de tine.

2.13. Comanda este acceptata, iar Contractul se considera incheiat intre noi si tine, in momentul in care primesti o notificare de expediere (prin apel telefonic/SMS/e-mail/notificare push sau alt mod) a Produselor din Comanda (atunci cand vorbim de bunuri fizice, corporale), cand incepem sa prestam Serviciile, cand iti furnizam un link pentru descarcarea Produsului sau conform indicatiilor din Specificatii.

2.14. Te rugam sa ai in vedere ca din Contract face parte acest document (impreuna cu toate celelalte documente la care facem referire, precum si orice alte intelegeri ulterioare dintre noi si tine cu privier la Comanda, indiferent daca acestea sunt facute in scris, pe suport electronic sau pe suport fizic).

2.15. Ne poti contacta in general la adresa de e-mail din sectiunea „Contact” a Platformei pentru orice nelamurire sau probleme in legatura cu Comanda, inclusiv pentru a identifica si corecta eventuale erori care au loc cu ocazia introducerii datelor. In functie de evolutia tehnica a Site-ului, este posibil sa ai la indemana si alte metode de comunicare cu noi (precum chat online, comunicare din contul tau de Client, retele de socializare etc.), pe care ti le vom aduce la cunostinta. Cu toate acestea, in cazul in care nu ne spui despre aceste aspecte anterior emiterii notificarii sau inceperii prestarii Serviciilor, aceste modificari nu se vor mai putea face decat in cazuri exceptionale, care nu implica un efort disproportionat din partea noastra si care sunt valabile din punct de vedere legal.

3. Cum functioneaza NFTTICKETS.RO?

3.1. NFTTickets.ro este o platforma online interconectata la blockchainul MultiversX (fostul Elrond). La prima inregistrare pe platforma, noului utilizator I se atribuie in mod automat o adresa in blockchainul MultiversX (fostul Elrond), precum si un cod QR unic care va avea incorporate toate actiunile userului in platforma.

FOARTE IMPORTANT: platforma NFTTickets.ro nu stocheaza sub nici o forma cheile private ale adresei portofelului digital autocreat la inregistrarea pe platforma noastra. La prima logare in platforma, userul are posibilitatea sa-si descarce un fisier digital de acces la portofelul digital (fisier .json) pentru care ii v-a defini o parola unica, ulterior aceasta actiune devenind imposibila. Stocarea si folosirea acestui fisier de acces este 100% in responsabilitatea userului.

Daca userul detine deja o adresa erd aferenta blockchainului MultiversX (fostul Elrond), are posibilitatea sa-si conecteze adresa proprie erd in cadrul platformei, iar orice actiune ulterioara pe platforma va fi evidentiata pe adresa erd.

3.2. Emiterea, transferul, achizitionarea biletelor NFT de acces se realizeaza exclusiv sub forma de NFT in blockchainul MultiversX (fostul Elrond) prin intermediul Smart Contractelor individuale pentru fiecare eveniment in parte.

3.3. Comenzile de bilete NFT efectuate pe NFTTickets.ro sunt confirmate printr-un hash de tranzactie primit dupa finalizarea cu success a tranzactiei, accesibil oricand in explorerul blockchainului. NFT-urile comandate sunt trimise in format digital fie in adresa autogenerata MultiversX (fostul Elrond) sau in adresa portofelului digital propriu asociat in platforma noastra si sunt accesibile in cadrul platformei la seciunea Biletele mele. In ambele variante, NFT-ul achizitionat va fi evidentiat in QR-unic al fiecarui utilizator, QR ce se va folosi ulterior la scanarea accesului, la achizitii de bunuri si/sau servicii etc.

3.4. In urma finalizarii cu succes a unei tranzactii, utilizatorul cumparator primeste pe adresa portofelului digital asociata contului, NFT-urile cumparate (de exemplu daca a cumparat 2 NFT-uri, primeste 2 NFT-uri unice asociate adresei de blockchain specific). Accesul la evenimentul pentru care s-au achizitionat NFT-urile se face in baza scanarii codului QR aferent contului utilizatorului pe platforma NFT Tickets.ro. Codurile QR sunt unice si fiecare permite accesul unei singure personae/NFT la eveniment. O data scanat un cod QR, o alta persoana nu mai poate intra cu acesta, nici macar pe la o alta intrare pentru ca toate scannerele NFTTickets.ro functioneza online si sunt sincronizate in timp real.

3.5. Prin efectuarea platii si finalizarea comenzii, cumparatorul se obliga sa respecte regulamentul oficial al evenimentului pentru care a achizitionat bilete. Omiterea informarii asupra regulamentului, neintelegerea sau neacceptarea lui de catre cumparator NU constituie motive pentru returnarea banilor sau pentru chargeback. In acest sens inainte de efectuarea propriu-zisa a platii, cumparatorul trebuie sa bifeze acceptarea acestor termeni, neputand astfel sa continue procesul de achizitie. Desi NFT Tickets.ro va depune toate eforturile pentru o informare corecta a cumparatorilor, NU poate fi considerata responsabila pentru continutul publicarii sau promovarii regulamentelor individuale impuse de catre organizatorii de evenimente in vanzarea de bilete intermediate de catre Platforma.

4. Modalitati de plata

4.1. Pentru achizitia NFT-urilor, fiecare organizator in parte are posibilitatea sa defineasca metodele de plata acceptate: exclusiv crypto, exclusiv fiat (card de credit si/sau credite utilizator) sau ambele variante. Tranzactiile crypto se vor efectua exclusiv prin intermediul procesatorului de plati uTrust , iar tranzactiile cu cartile de credit se realizeaza exclusiv prin procesatorul de plati Twispay.

4.2. Creditele NFT Tickets – utilizatorii platformei au posibilitatea de a-si incarca contul aferent cu credite. 1 credit=1 ron. Aceste credite se pot achizitiona atat prin utilizarea cardului, cat si prin crypto, platforma NFT Tickets folosind aceiasi procesatori de plata descrisi mai sus.

4.3. In cadrul platformei NFT Tickets, creditele sunt considerate un instrument de plata de tip MPV (multi-purpose Voucher = cupon cu utilizare multiplă) , așa cum sunt definite de către Comisia Europeana , datorită faptului că în schimbul Punctelor Credit de pe instrumentul de plată, Clienții pot achiziționa Servicii sau Produse care au cotă TVA diferită. În acest caz, încasarea de TVA se face la utilizarea Punctelor de Credit. Emiterea unui bon fiscal și/sau a unei facturi pentru Produsul/Serviciul achiziționat cade în sarcina Partenerilor Contractuali si/sau a Vanzatorului/Organizatorului.

4.4. Prin intermediul sistemului de plati cu credite (cashless payments), utilizatorul-platitor are controlul total si exclusiv asupra acestor credite, iar folosirea lor pentru diverse produse si/sau servicii se poate face DOAR de catre acesta, platforma NFT Tickets punand la dispozitia posesorului de credite, desfasuratorul detaliat al tuturor tranzactiilor efectuate.

CREDITELE NU EXPIRA NICIODATA, IAR PLATFORMA NFT TICKETS NU IMPUNE PERIOADE DE TIMP LIMITATE PENTRU CONSUMAREA ACESTORA !!!

5. Returnarea contravalorii NFT-urilor

5.1. Serviciile furnizate de NFTTickets.ro, cele de intermediere, de administrare comanda, de emitere NFT si serviciile conexe acestora sunt exceptate de la aplicarea dreptului de retragere reglementat de OUG 34/2014, in conformitate cu art. 16 lit. M) din actul normativ mentionat mai sus. Cumparatorul de NFT declara ca intelege ca prin finalizarea comenzii isi va pierde dreptul de retragere, ca urmare a executarii complete a contractului pentru toate serviciile mentionate mai sus .

5.2. Conform termenilor si conditiilor agreate la momentul cumpararii NFT-urilor, pentru anumite evenimente de pe site, comisionul sau pretul serviciilor de intermediere / de administrare a comenzii / de emitere NFT etc este inclus in pretul NFTului. Cu alte cuvinte, suma platita de dvs. acopera atat pretul NFT-ului, cat si pretul serviciilor mentionate mai sus.

Pretul serviciilor de intermediere / de administrare a comenzii / de emitere NFT etc nu se returneaza, dat fiind ca acest serviciu a fost finalizat cu succes la momentul achizitiei NFT-ului de acces si nu este conditionat de desfasurarea efectiva a evenimentului.

5.3. Prin natura tehnica a unui NFT si a tranzactiilor in blockchain, NFT-ul achizitionat NU poate fi returnat sau schimbat. Daca evenimentul respectiv este anulat (nu mai are loc), rambursarea sumelor achitate va fi efectuata conform procedurii de mai jos sau prevederilor legale aplicabile (*), dupa caz.

In eventualitatea anularii unui eveniment, va rugam sa trimiteti solicitarea dvs. in acest sens pe adresa mail@NFTTickets.ro, precum si catre adresa de contact a organizatorului evenimentului anulat. NFT Tickets.ro va colabora cu organizatorul evenimentului in cauza in vederea rambursarii sumelor achitate cu titlu de pret pentru NFT-urile achizitionate de dvs, dar nu ofera nicio garantie in acest sens si nu are nicio obligatie de a despagubi cumparatorul de NFT in lipsa unei intelegeri prealabile cu organizatorul evenimentului. In principiu, in functie de momentul la care este formulata solicitarea, sumele vor fi rambursate fie de catre organizatorul de spectacole, fie de catre Platforma NFT Tickets. De mentionat este faptul ca returul contravalorii NFT-ului se va efectua DOAR prin transfer digital de credite in contul utilizatorului si va reprezenta valoarea stricta a acestuia, fara comisionul Platformei NFT Tickets.

In cazul in care organizatorul nu returneaza sumele aferente comenzilor solicitate spre rambursare catre NFTTickets.ro, actiunile legale initiate de cumparatori se vor orienta catre organizator si nu catre NFT Solutions SRL.

Biletele vandute prin intermediul portalului, nu sunt proprietatea NFTTickets.ro ci a organizatorilor, prin urmare, reglementarile privind politica de garantie nu se aplica.

(*) prin derogare, pentru evenimentele programate in perioada in care se suspenda dreptul de organizare a evenimentelor in contextul crizei provocate de COVID-19 sau alte stari de criza, alerta, urgenta, etc, conform prevederilor legale sunt aplicabile normele oficiale impuse la acel moment.

7. Revanzarea NFT-urilor

7.1. Revanzarea NFT-urilor cumparate prin intermediul NFTTickets.ro este fie permisa, fie restrictionata sau interzisa de anumiti organizatori si va fi stipulata corespunzator pentru fiecare caz in parte. Organizatorul are posibilitatea de a aduga colectiei de NFT aferente evenimentului sau, un “royaltyes” (taxa revanzare) cuprinsa intre 0 si 100% din valoarea fiecarui bilet NFT.

7.2. Organizatorii care au interzis sau restrictionat in orice mod revanzarea NFT-urilor isi rezerva dreptul de a anula toate sau orice NFT-uri oferite spre vanzare de cumparatorii acestora, inclusiv pe siteuri de comert electronic / marketplace. Va rugam sa aveti in vedere ca in anumite situatii, anularea NFT-urilor va fi dispusa doar daca pretul de revanzare al acestora este diferit de cel inscris pe acestea (pretul platit de dumneavoastra). In oricare din situatiile amintite este recomandat sa contactati organizatorul evenimentului sau Suportul Clienti din Platforma, pentru a fi informat corect cu privire la restrictiile aplicabile revanzarii NFT-ului.

8. Protectie la supraincarcarea retelei

NFTTickets.ro poate limita in timp real numarul de NFT-uri disponibile la un anumit eveniment atunci cand cererea (globala sau locala) este foarte mare pentru a proteja platforma de supraincarcare si pentru a va asigura o experienta de cumparare cat mai placuta. Pe masura ce traficul scade, NFT-urile se vor repune in vanzare, treptat. Aceste practici sunt comune asa ca uneori s-ar putea sa observati categorii de NFT-uri pe cale de epuizare urmand ca in scurt timp alte NFT-uri sa apara disponibile spre vanzare.

9. Utilizarea datelor personale in scopuri publicitare

9.1. NFTTICKETS.RO nu va vinde si nici nu va oferi numele, adresa de domiciliu, adresa de e-mail sau informatii personale unei terte parti fara permisiunea dumneavoastra.

9.2. Odata cu acceptarea termenilor si conditiilor NFTTickets.ro, vei permite platformei stocarea urmatoarelor tipuri de date ale profilului tau pentru scopuri interne:

• ⇒ Date obligatorii si voluntare colectate in momentul achizitionarii NFT-urilor, asa cum sunt solicitate pe paginile website dedicate inregistrarii la evenimentele organizate de NFTTICKETS.RO sau de catre partenerii platformei.

• ⇒ Date obligatorii si voluntare colectate in momentul inregistrarii unui NFT de intrare gratuita, precum si data inregistrarii NFTului.

• ⇒ Informatii oferite voluntar atunci cand participi la sondaje online.

• ⇒ Vei permite ca NFTTICKETS.RO sa analizeze si sa utilizeze datele tale cu scopul de a ti se comunica unele mesaje promotionale pe teme si produse relevante in legatura cu evenimentele si promotiile NFTTICKETS.RO

• ⇒ Vei accepta ca NFTTICKETS.RO sa te contacteze prin SMS-uri si prin telefon in legatura cu evenimentele pentru care ai achizitionat un NFT sau care ar putea fi de interes pentru tine.

• ⇒ Esti de acord ca NFTTICKETS.RO sa te contacteze prin email in legatura cu evenimentele pe care Platforma le organizeaza si pentru care ai achizitionat un NFT, dar si pentru cele care ar putea fi de interes pentru tine.

• ⇒ In plus, esti de acord ca datele tale cu caracter personal sa fie folosite in analize statisticice in scop publicitar.

• ⇒ De asemenea, iti dai consimtamantul pentru ca datele tale sa fie actualizate si completate cu date suplimentare. Astfel, permiti NFTTICKETS.RO sa colecteze si alte date cu referire la tine din surse care apartin domeniului public si sa le stocheze alaturi de datele personale, aflate deja in gestiunea NFTTICKETS.RO. Astfel accepti ca NFTTICKETS.RO sa analizeze aceste date recent colectate,

si impreuna cu cele furnizate de catre tine, sa le utilizeze in scopuri publicitare ce au legatura cu evenimentele organizate de NFTTICKETS.RO, si care ar putea fi de interes pentru tine.

• ⇒ Iti dai consimtamantul ca poti fi fotografiat sau filmat de fotografii si / sau cameramanii oficiali al NFTTICKETS.RO si/sau ai partenerilor si esti de acord ca imaginea ta sa fie folosita in materiale promotionale de catre NFTTICKETS.RO si de catre partenerii sai.

• ⇒ In plus, iti dai consimtamantul ca informatiile completate in formularul de inregistrare la evenimentele organizate de NFTTICKETS.RO sa fie transmise partenerilor evenimentului ce iti vor scana NFT-ul de acces si/sau QR-ul cu permisiunea ta, in urma interactiunii cu acestia.

10. Nota de informare privind protectia datelor personale

10.1. Conform cerintelor Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor), si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, NFTTickets.ro va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizatori. Va informam ca datele personale pe care utilizatorii le furnizeaza administratorului site-ului sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor de intermediere a vanzarii de NFT-uri la evenimente, de administrare a comenzilor formulate de utilizatori, de emitere NFT si a serviciilor conexe acestora, precum si in scopuri de marketing direct.

10.2. Fiecare utilizator, la optiunea sa proprie, furnizeaza unele dintre datele sale personale pentru a beneficia de serviciul oferit de catre NFTTickets.ro. Refuzul furnizarii anumitor date poate conduce la imposibilitatea accesarii anumitor servicii prin intermediul Site-ului.

10.3. Conform Regulamentului general privind protectia datelor, fiecare utilizator beneficiaza de dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la stergerea datelor, dreptul la restrictionarea prelucrarii, dreptul la opozitie, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

10.4. Pentru exercitarea acestor drepturi, fiecare utilizator poate face o cerere in scris in acest sens, pe care sa o trimita apoi prin e-mail la adresa: contact@NFTTickets.ro.

10.5. NFTTickets.ro prelucreaza datele cu caracter personal ale Utilizatorilor cu respectarea Politicii de confidentialitate, care face parte integranta din prezentele Termene si conditii.

11. Limitarea raspunderii

11.1. NFTTickets.ro este o platforma online prin intermediul careia utilizatorii site-ului pot achizitiona de la organizatorii de spectacole NFT-uri de acces la evenimentele organizate de acestia. Pe cale de consecinta, intreaga raspundere fata de utilizatori in legatura cu evenimentele respective revine organizatorilor de spectacole. Acestia isi asuma integral raspunderea fata de cumparatorii de NFT pentru eventualele intarzieri, amanari, anulari sau pentru orice alte probleme in legatura cu evenimentele ale caror NFT-uri au fost comercializate prin intermediul platformei NFTTickets.ro, pentru derularea acestora in conditii necorespunzatoare sau in alte conditii decat cele comunicate public de organizator sau cele prevazute de legislatia in materie, precum si pentru orice restrictii impuse cu privire la evenimente de catre terte persoane implicate in organizarea lor sau de catre autoritati. Organizatorul are dreptul sa modifice datele de desfasurare a evenimentului, noile informatii fiind anuntate prin mijloace de comunicare specifice.

11.2. Prin urmare, NFTTickets.ro nu raspunde pentru nicio pretentie in legatura cu: intensitatea sau calitatea sunetului, vizibilitatea, aranjarea meselor in local, playlistull ales de artist, serviciile de curatenie, alimentatie, paza, garderoba, baruri, dar fara a se limita la acestea. Pentru orice plangere referitoare la aspectele mentionate mai sus sau la orice alte aspecte care tin de organizarea evenimentului, va rugam sa va adresati organizatorului sau in sectiunea Suport Clienti, in Platforma NFT Tickets.

11.3. In cazurile de forta majora NFTTickets.ro si/sau partenerii, furnizorii sau reprezentantii sai, sunt exonerati total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la acestea: lipsa conexiunii la internet, virusii informatici, atacurile informatice de orice fel, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, greva, pandemii, epidemii etc.

11.4. In mod expres, Utilizatorii inteleg si accepta ca NFTTickets.ro este absolvit in masura maxima permisa de lege de orice raspundere pentru orice fel de daune directe sau indirecte, daune morale, incluzand dar fara a se limita la pierderi de profit, atingeri aduse onoarei si reputatiei, rezultate din utilizarea serviciului sau orice alt aspect in legatura cu serviciul precum si din utilizarea continutului platformei in orice mod sau orice efecte juridice derivand din aceasta.

12. Amendamente la Termeni

12.1. Ne rezervam dreptul de a ajusta in orice moment Termenii si Conditiile descrise mai sus, cu amendamentul ca orice modificare va fi anuntata prin notificari. In cadrul Platformei NFT Tickets, acestea se vor evidentia de asa natura incat fiecare Utilizator va lua la cunostinta in timp real, noile Conditii sau Termeni.

12.2. Prin prezenta sunteti de acord sã observati orice modificari, iar continuarea utilizarii serviciilor Platformei va constitui acceptarea tacita a noilor conditii. In situatia unor modificari minore care nu va afecteaza in mod personal si pentru care nu ati fost notificat, va recomandam ca inaintea utilizarii serviciilor noastre, sa parcurgeti Termenii si Conditiile descrise pe Platforma, deoarece acestea vor fi actualizate permanent.

12.3. Dacã nu sunteti de acord cu modificarile, nu veti putea finaliza actiunile in cadrul Platformei.

12.4. In cazul in care ati beneficiat de serviciile Platformei in mai multe randuri si depistati un conflict intre doua versiuni ale Termenilor stipulati, va prevala ultima versiune, cu exceptia cazului in care se prevede altfel.

13. Factura fiscala persoane juridice

13.1. Pentru comenzile efectuate in numele unei entitati juridice se pot emite facturi fiscale in urma unei solicitari transmise prin e-mail la adresa: mail@NFTTickets.ro

13.2. Solicitarea trebuie sa contina datele complete si corecte: hash tranzactie, adresa erd a walletului MultiversX (fostul Elrond) si datele de facturare complete (nume societate, CUI, Nr. Reg Comert, Sediu Social, Cont bancar, banca la care este deschis contul, delegat).

13.3. Factura pentru achizitia de NFT-uri nu este emisa de NFTTickets.ro, ci de catre organizatorul evenimentului in numele caruia noi vindem NFT-uri. Cererea ta va ajunge pe mail la organizator.

Termeni si conditii aplicabile organizatorilor

în conformitate cu prevederile Regulamentul (UE) 2019/1150 al Parlamentului European si al Consiliului din 20 iunie 2019 privind promovarea echitatii si a transparentei pentru întreprinderile utilizatoare de servicii de intermediere online

1. Termeni generali

1.1. Prezentul document continand termenii si conditiile specifice aplicabile organizatorilor de evenimente reprezinta o completare a Termenilor de Utilizare descrise mai sus, in paginile anterioare.

1.2. Va rugam sa cititi integral acest document înainte de a utiliza serviciile furnizate de societatea noastra.

1.3. Organizatorii înteleg si accepta ca utilizarea oricarui serviciu furnizat prin intermediul platformei NFT Tickets necesita o acceptare în întregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor de utilizare.

1.4. Daca aveti nelamuriri cu privire la continutul Termenilor si Conditiilor sau la obligatiile prevazute de acest document, cat si orice alte întrebari referitoare la serviciile furnizate de NFT Tickets, le puteti comunica pe adresa de mail mail@nfttickets.ro.

2. Cum functioneaza NFTTICKETS.RO pentru Organizatori?

2.1 Pentru a deveni un Event Manager – Organizator pe platforma NFT Tickets, initial trebuie urmati pasii descrisi mai sus, la art. 3.1 si din meniul Setari/configurari , unde se acceseaza optiunea de creere a unui Cont Bussines – Event Manager – Organizator.

2.2. Dupa aprobarea deschiderii contului de bussines, in meniul principal se va activa sectiunea “My events – Evenimentele mele “

2.3. In functie de amploarea activitatatii pe care urmeaza sa o desfasori ca organizator de evenimente, ai posibilitatea de a alege pachetul potrivit de servicii, adaptat nevoilor tale (numar de evenimente coroborat cu procentul de comision al platformei). Valoarea comisionului nostru este calculat in mod automat de catre platforma, in functie de starea pachetului ales (membership) si se aplica in mod instant tuturor evenimentelor listate. Comisionul aferent fiecarui pachet de servicii, este fix si include toate taxele si comisionale de plata, blockchain, procesatori de plata, utilizare platforma, etc.

2.4. Expirarea unui pachet de servicii current va fi in mod automat reconfigurat la pachetul gratuit “Bronze” iar vanzarile ulterioare vor fi comisionate cu procentul aferent acestui pachet gratuit. Acest lucru se aplica inclusiv evenimentelor/biletelor NFT puse la listare in perioada activa a unui pachet de servicii cu plata.

2.5. Crearea unui eveniment/bilete NFT este foarte intuitiva si se face exclusiv prin actiunile utilizatorului de cont bussines / event-manager. Detalii si materiale auxiliare demonstrative se pot regasi pe paginile/conturile noastre de suport, social media, blogs, etc.

2.6. Avand in vedere ca emiterea – vanzarea de bilete NFT se face EXCLUSIV in blockchainul MultiversX (fostul Elrond) orice modificare ulterioara a datelor aferente biletelor NFT nu mai este tehnic posibila, utilizatorul de cont bussines / event-manager-ul are la dispozitie o previzualizare a evenimentului si a categoriilor de bilete NFT asociate precum si o bara de progress aferenta creerii evenimentului. Orice actiune de editare in intervalul de progress 25-100% nu mai este posibila si va trebui reluat procesul. Prin reluarea acestui process, se va scadea un eveniment din cele disponibile in pachetul de servicii existent.

2.7. In stadiul actual de dezvoltare al platformei NFT Tickets, smart contractul de creare si vanzare de bilete NFT va fi implementat in mod automat de catre platforma prin intermediul walletului @nfttickets in numele organizatorului / event-managerului. Chiar daca in aceasta faza, propietarul smart-contractului este platforma NFT Tickets, organizatorul / event-managerul va avea posibilitatea sa ceara gratuit virarea contravalorii taxelor de royalties din panoul de control al contul. In versiunile viitoare ale platformei, impelemtarea smart-contractului aferent evenimentelor/categoriilor de bilete NFT la nivel de blockchain se va face direct de catre adresa portofelului digital existent sau asociat in contul de bussines/event manager.

2.8. In panoul de control, utilizatorul de cont bussines / event-manager-ul are acces la informatii detaliate despre evenimentele/biletele NFT listate: vanzari, plati, comenzi, sume de incasat, etc inclusiv un buton de solicitare plata. Astfel sumele aferente vanzarilor vor fi virate in contul bancar declarant in maxim 48 de ore de la momentul solicitarii de plata, mai putin taxele si comisioanele aferente care sunt evidentiate in mod corespunzator in panoul de control si pentru care platforma emite automat factura fiscala pentru comisionul incasat.

2.9. Pentru utilizatorul profesionist (Event Manager/ Cont Bussines) sistemul de plati cashless cu credite NFT Tickets, ofera un control total si amanuntit asupra vanzarilor de bilete NFT sau de produse si servicii, toate tranzactiile afisandu-se in timp real in panoul de control (dashboard). Comisionul aplicat de platforma NFT Tickets in cazul creditelor, este calculat conform aceleiasi metodologii descrisa mai sus pentru vanzarea de bilete de acces NFT.

2.10. Concomitent cu achizitia online de NFT-uri, platforma comunica si individualizeaza pretul aferent serviciilor de intermediere prestate, separat de pretul NFT-urilor procurate (taxe blockchain, comisioane procesoatori plata).

3. Identitatea profesionistilor

3.1. Datele de identificare si contact ale Organizatorului care comercializeaza bilete NFT prin intermediul Site-ului sunt afisate în mod clar în pagina evenimentului. În calitate de organizator de evenimente, sunteti de acord cu afisarea datelor dvs. de identificare si contact pe Site, în pagina destinata vanzarii biletelor NFT. Vor fi publicate date precum denumirea societatii, codul unic de înregistrare, numarul de înregistrare în registrul comertului, adresa de e-mail a Organizatorului si numarul de contact.

4. Sanctiuni

4.1. NFT Tickets nu dispune sanctiuni precum restrictionarea, suspendarea sau sistarea serviciilor furnizate Organizatorilor, cu exceptia cazului în care acestea au fost stabilite de catre parti de comun acord, printr-un contract semnat care sa specifice un caz particular precum rambursarea biletelor NFT pentru un eveniment anulat. Valoarea comisionului nostru este calculata in mod automat de catre platforma, in functie de starea pachetului ales (membership) si se aplica tuturor evenimentelor listate.

5. Ierarhia

5.1. Evenimentele sunt afisate pe Site în functie de anumite criterii considerate de Administratorul Site-ului relevante pentru consumatori, precum dimensiunea evenimentului (raportat la numarul total de bilete puse în vanzare), data la care acestea urmeaza sa aiba loc si locul de desfasurare (oras / local).

5.2. În sectiunea aferenta categoriei, evenimentele sunt afisate în ordine cronologica, în functie de data evenimentului.

5.3. Pe prima pagina a Site-ului sunt mai multe sectiuni, printre care urmatoarele: evenimente top, evenimentele recomandate, categorii de evenimente (concerte, festivale etc)

5.4. La sectiunea evenimente recomandate sunt afisate prin rotatie toate evenimentele publicate pe Site (evenimente mari, medii si mici).

5.5. Administratorul Site-ului poate promova un eveniment cu potential mare de vanzari, prin pozitionare preferentiala (prioritara), pe baza unui acord suplimentar cu Organizatorul acestuia.

6. Tratament diferentiat. Canale de distributie

6.1. NFT Tickets nu are un tratament diferentiat fata de anumiti Organizatori la vanzarea biletelor aferente evenimentelor acestora prin intermediul Site-ului.

6.2. Toti Organizatorii au acces la aceleasi servicii, conditii sau functionalitati ale Site-ului.

7. Accesul la date

7.1. NFT Tickets poate partaja datele dvs. cu colaboratori si parteneri, în conditii contractuale foarte stricte în ceea ce priveste confidentialitatea si securitatea datelor. Astfel de categorii de destinatari pot fi: furnizori de servicii de contabilitate, asistenta juridica, banci si orice alti parteneri de afaceri, atunci cand sunt necesare pentru executarea unui contract sau cand exista un interes legitim al NFT Tickets, fara însa a afecta drepturile Organizatorilor si ale persoanelor vizate (persoane de contact, reprezentanti legali etc) , cu respectarea masurilor de securitate necesare.

7.2. La achizitia unui bilet NFT de pe Site, datele de contact ale cumparatorului pot fi accesibile Organizatorului evenimentului respectiv, în conditiile acordurilor GDPR încheiate de Administratorul Site-ului cu Organizatorul. NFT Tickets nu îsi asuma raspunderea cu privire la datele cu caracter personal pe care cumparatorul consimte sa le dezvaluie Organizatorului. În aceasta situatie, întreaga responsabilitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ale cumparatorului revine Organizatorului. Un Organizator nu are acces la datele de contact ale cumparatorilor de bilet la evenimentele altui Organizator. Administratorul Site-ului are acces la datele de contact ale tuturor cumparatorilor de bilet.

7.3. Niciun Organizator nu are acces la datele nepublice privind vanzarile altui Organizator. Fiecare Organizator poate consulta în contul propriu statistici privind vanzarile efectuate la evenimentele sale. Administratorul Site-ului are acces la statistici privind vanzarile tuturor Organizatorilor.

7.4. Administratorul Site-ului are acces tehnic si contractual atat la informatiile furnizate sau generate de Organizator în Site, cat si la informatiile furnizate de consumatori (cumparatori de bilet). Dupa încetarea contractului, Administratorul Site-ului pastreaza datele privind Organizatorii si activitatea acestora pe Site, inclusiv pentru analizarea acestora, în vederea îmbunatatirii serviciilor oferite.

8. Solutionarea reclamatiilor

8.1. Organizatorii au dreptul de a formula reclamatii care privesc serviciile furnizate de NFT Tickets, de îndata ce evenimentul reclamat s-a produs sau cand nu este posibil astfel, într-un termen rezonabil.

8.2. Pentru a înlatura orice îndoiala, Organizatorul are dreptul de a adresa Administratorului Site-ului reclamatii cu privire la oricare dintre urmatoarele aspecte:

(i) presupusa nerespectare de catre Administratorului Site-ului a obligatiilor prevazute în Regulamentul (UE) 2019/1150 al Parlamentului European si al Consiliului din 20 iunie 2019 privind promovarea echitatii si a transparentei pentru întreprinderile utilizatoare de servicii de intermediere online, care afecteaza Utilizatorul Profesionist reclamant (Organizatorul);

(ii) aspectele tehnologice care se refera direct la furnizarea serviciilor si care îl afecteaza pe reclamant;

(iii) masurile luate de Administratorul Site-ului sau comportamentul acestuia care se refera direct la furnizarea serviciilor si care îl afecteaza pe reclamant;

8.3. Reclamatiile vor fi facute in scris Administratorului Site-ului pe adresa de e-mail: mail@nfttickets.ro.

8.4. Organizatorii au obligatia de a comunica sau include în fiecare reclamatie toate datele si informatiile relevante cu privire la aceasta, pentru a-i permite NFT Tickets sa analizeze complet si corect plangerea, inclusiv sa poata solutiona plangerea într-un termen cat mai scurt, tinand cont de importanta si de complexitatea problemei sesizate. În situatia în care reclamantul nu a transmis Administratorului Site-ului toate datele si informatiile necesare solutionarii reclamatiei respective, acestuia îi vor fi solicitate informatiile lipsa.

8.5. Reclamatiile care nu sunt urgente vor fi analizate si vor primi raspuns în termen de maxim 5 zile lucratoare de la primirea acestora de catre Administratorul Site-ului, în cazul în care au fost însotite de toate datele si informatiile necesare pentru solutionarea acestora. Reclamatiile urgente se vor solutiona de îndata acolo unde este posibil sau într-un termen cat mai scurt.

8.6. Procedura de mai sus de solutionare a reclamatiilor este pusa în mod gratuit la dispozitia Organizatorilor.

8.7. Solutionarea reclamatiilor va respecta principiile transparentei si egalitatii de tratament în situatii echivalente si al tratarii plangerilor proportional cu importanta si complexitatea lor.

9. Medierea

9.1. Organizatorul poate solicita medierea pentru solutionarea conflictelor cu Administratorul Site-ului legate de furnizarea serviciilor de catre NFT Tickets, inclusiv cele care pot deriva din solutionarea reclamatiilor conform celor de mai sus. Partile pot încerca solutionarea pe cale amiabila a oricarui astfel de conflict, inclusiv prin intermediul mediatorilor autorizati de Consiliul de Mediere, lista acestora fiind disponibila aici: https://www.cmediere.ro/mediatori .

9.2. Medierea nu este gratuita.

9.3. Medierea este voluntara si facultativa. Administratorul Site-ului îsi rezerva dreptul de a refuza participarea la mediere sau de a refuza mediatorul propus de Organizator.

9.4. Administratorul Site-ului va suporta o parte rezonabila din totalul costurilor de mediere, în conformitate cu dispozitiile Regulamentului (UE) 2019/1150 al Parlamentului European si al Consiliului din 20 iunie 2019 privind promovarea echitatii si a transparentei pentru întreprinderile utilizatoare de servicii de intermediere online.

10. Cesiunea

10.1. Administratorul Site-ului poate cesiona oricand catre un tert drepturile si obligatiile izvorate din Termeni si Conditii, precum si din contractele încheiate cu Organizatorii, inclusiv prin cesionarea catre un tert a contractului, iar Organizatorul consimte anticipat la aceasta cesiune, conform art. 1315 si urmatoarele din Codul Civil. Pentru a înlatura orice îndoiala, Organizatorii consimt anticipat la substituirea Administratorului Site-ului cu un tert în raporturile nascute între acesta si Organizatori în temeiul Termenior si Conditiilor descrise.